Potreban vam je transport? Pozovite nas!

+381 (0) 13 378 018

Svi kamioni su od svetski renomiranih proizvođača. Naša flota se stalno dopunjuje novim kamionima i cisternama, jer kontinuiranim ulaganjima danas imamo bogat i raznovrstan vozni park koji nam omogućuje brzo i efikasno ispunjavanje svih zahteva klijenata.

Svoje usluge preduzeće Tehnošped d.o.o. obavlja kamionima koji spadaju u EURO 6 i EURO 5 norme EU. Na osnovu Licence "C" za prevoz roba i stvari u međunarodnom drumskom saobraćaju, svaki kamion preduzeća poseduje posebnu licencu za obavljanje javnog prevoza lica i stvari a koja je sastavni deo pomenute Licence "C", kao i EURO certifikate za vozila i poluprikolice po CEMT rezoluciji. Ove licence i certifikate izdaje Ministarstvo saobraćaja i Mašinski fakultet Univerizteta u Beogradu.

Vozači zaposleni u našem preduzeću poseduju međunarodne licence i ADR certifikate za prevoz opasnih materija. Vozači su u potpunosti obučeni za sve vrste roba koje prevoze.

Gde se nalazimo

O nama

Osnovna delatnost preduzeća je prevoz robe u drumskom, kako međunarodnom tako i domaćem saobraćaju. Pored trasporta, preduzeće nudi usluge logistike i špedicije. Registrovani smo za prevoz svih tipova robe i stvari, preduzeće "Tehošped" d.o.o. se ističe u transportu gasova i tečnih prehrambenih proizvoda.

Opširnije...

Kontakt

Adresa: Jabučki put 413a, Pančevo

Email: kontakt@tehnosped.net

Tel: +381 (0) 13 378 018